6.12.2006

isä: Hutch vom dunklen Zwinger

SchH3,LGA, nly SG, kkl DIa

emä: Gina vom Harzofen SchH3,nly G kkl DIIaWorking dog.EU


 

Jalostustarkastus:

Kkl DIa lbz

 

Ferro on

Ferro on avoin ystävällinen koira, jonka kanssa on ollut helppo aloittaa yhteiselämä Suomessa. Alussa tietenkin kaikille vieraille näytettiin, että takahampaatkin on hyvät ja tallessa. Nopeasti kuitenkin Ferro tottui meidän letkeään elämän menoon ja jatkuvasti tuleviin ja meneviin uusiin ihmisiin. Erittäin varma kaikilla alustoilla, menee ritilärappuset, kerrostalojen portaat ja autohallien ahtaat tilat. Suhtautuu täysin välinpitämättömästi vastaantuleviin koiriin ja ihmisiin.

Ei kuitenkaan tarvitse kunnoista provosointia, kuin jo on valmiustilassa.

 Omistajan mukaanFerro on tervepäinen, normaali koira, joka ei päästä vieraita tontille yksin ollessaan.
Terve, voi syödä mitä tahansa, kuvattu, tutkittu ja terveeksi todettu. Suojelussa enempi aggressiopuolella työskentelevä, jolta löytyy myös hyvä saalis. Tottiksessa, välillä yleensä väärässä paikassa, näyttää omaa tahtoaan

Der Gebrauchshund-lehti 3/2012

"uusi kasvo LG-tasolla on Stefan Henschke OG Uelsenista Ferro vom Ludwigstorin kanssa. Ensimmäisenä osasuorituksena oli jälki, josta tuloksena oli 87p. "ei ollenkaan niin huono kuin olisi alussa kuvitellut". Päivän viimeisessä suojeluryhmässä myöhään iltapäivällä tehty erittäin hyvä suojeluosuus, tuomarina Andre Kilian, ja tuloksena 93 p, jolla sijoittuu väliaikatuloksissa kolmanneksi.

Tottelevaisuudessa Ferro ei yltänyt samaan täsmällisyyteen kuin Quardes, mutta tämän tiesi myös ohjaaja. Ohjaaja kuvailee koiraansa working-dog-sivuilla "normaalipeluriksi". Tänään kuitenkin seisomissa tuli voimakkaasti perään ja hidas maahanmeno eteenlähetyksessä tuottivat 88p., yhteensä 268.

 

Terveystulokset:

Lonkat normal (Suomeksi A/A)
 Saksan indeksi 77/ Suomeksi käännettynä 123

Kuvattu kokoluustoltaan terveeksi

 

Koetulokset:

 

SchH3, FH1, BSP2012, SV Bundes FCI
 

Näyttelytulokset:

 

 

Ferron pentueet Saksassa:

Ferrolla on Saksassa jo muutama pentue. On erittäin hyvä astumaan, mutta astuu vain oikeina päivinä.  On saanut nartut hyvin kantavaksi.

 

Ferron Kuvia