Colliet

Yhteydet


Kasvatit
Pennut Jalostusurokset Tuonnit Galleria Myytävänä Muistoissa Tulokset Linkit Foorumi

Astutetut

L-Pentue    M-pentue    N-pentue

Osa yhdistelmistä on suunniteltu työkäyttöä silmälläpitäen ja osa yhdistelmistä on suunniteltu myös erilaiset harrastusmahdollisuudet huomioiden.


Evergrey's N-pentue


 
Astutettu 19-20.12.2015
 
Odotetaan syntyvän 17-20.2.2016
 
Luovutus

6-9.04.2016
 

Astutus:

 

Vapaana tarhassa

Synnytys:

 

Hoitaminen:

 

Syntyi:

 

Terveysriskit:

Pentueessa näkisin jonkinlaisen riskin kyynärpäissä sekä jonkin
asteinen riski lannerangan lumbalisaatioon
 

Luonneriskit:

Tässä pentueessa en näkisi suuria luonneriskejä. Hyviä perus työ-
ja harrastuskoiria. Näen pentueen erittäin vahvoina jälkikoirina,
joilta ei työmoottori lopu kesken. Kuitenkin sellaisia peruskoiria
joidenka kanssa ei tarvitse käydä jatkuvasti ongelmakoirakouluttajilla. Kuitenkin vahvoja hyvään työskentelyyn kykeneviä saksanpaimenkiria.

 

Vanhempien terveys: Molemmat koirat perusterveitä. Käytetty vain rokotuksilla.
 
Hinta:

1.000€


Isä:
CISCO VOM WOLFSDREIECK

Lonkat A/A indeksit 115
Kyynärät 0/0 indeksit 110
selän spondyloosi SP 0 PUHDAS
välimuotoinen lanne-ristinikama
LTV 0 NORMAALI
kuvattu koko luustoltaan terveeksi
DM geenitesti terve

AD, BH, SchH2 nly SG, jalostustrkastettu 13/14
 

Emä
EVERGREY'S ELLA

Lonkat B/B indeksi 111
Kyynärät 0/1 indeksi 106

Kokolustokuvassa todettu juuri ja juuri
havaittava lumbalisaatio.
Kuvannut Kari Ventelä


 

Kiskon vahvuus on siviilielämän hermorakenne. Se ei piipitä, vingu eikä vongu. Kun tulee käsky maahan, Kisko pysyy maassa, vaikka tunnin, kokoajan hermoilematta, mitäs sitten tehtäisiin. Kiskolla on siis kyky rauhoittua. Vieraita kohtaan aluksi
välinpitämätön, mutta jos joku haluaa alkaa taistelemaan tai muuten leikkimään, niin Kisko on aina valmis. Lapsiin suhtautuu normaalisti tai ei oikeastaan ole heistä kiinnostunut.  Sanoisin Kiskon olevan hyvin positiivisesti elämään suhtautuva koira.
Kisko on ehkä sosiaalisin siitosuros, jonka Saksasta olen tuonut.


Koirassa on ikään kuin kaksi erilaista koiraa. Siviili- ja harrastuskoira. Siviilikoira on helppo sosiaalinen koira, jonka kanssa on helppo mennä mihinkä vain. Se tulee toimen kaikkien kanssa niin aikuisten kuin lasten, isojen-, pienien- ja pentukoirien
kanssa. Harrastuskoira taasen on kentällä hyvin temperamenttinen ja aktiivinen koira, jolta ei tekemisenhalu lopu kesken.


Kisko ei rähjää toisille koirille ja voi olla lähellä muita uroksia hyvin itsevarmasti, rähjäämättä.

Suojelussa Kiskolla on hyvät vietit. Vahva saalis, mutta puolustus on kuitenkin se moottori. Kiskolla on rauhallinen kokosuuote. Kiskon tarkoitus oli heti keväällä Saksassa suorittaa IPO3, mutta Kiskopa lensikin kukat ja mehiläiset mielessä tänne Suomeen.

Tekee halukkaasti tottista, hieman malttamaton ja innokas, jaksaa pitää kontaktia, vaikka treeni kestäisi hieman kauemminkin.

Ciscon olemus ei ole ketään jättänyt kylmäksi.
 


Ella on perusterve koira, jota ei ole lääkäreillä juoksutettu rokotuksia lukuunottamatta. Ellan maha kestää mitä ruokaa vaan eikä sillä ole allergioita tai muitakaan iho-ongelmiakaan. Myös silmät ja korvat ovat olleet sillä aina kunnossa
Koulutettaessa Ella on kaksiviettinen, jota on ollut helppo kouluttaa. Ellalla on miellyttämisenhalua ja se omaksuu nopeasti kaikki uudet asiat. Ellan voi palkata mitenkä vain, patukalla, ruualla ja pelkällä äänelläkin annettu kehuminen nostaa viettiä.

Ella on herkkä ottamaan ohjaajalta tulevia käskyjä olematta silti pehmeä.
Vietikkyydestä huolimatta Ella osaa rauhoittua niin sisällä kerrostalossa kuin koulutuskentälläkin tarpeen vaatiessa (kissatkin ovat olleet kotona ilmaa).Ellalla suoritettiin BH koe 2011. Ella on vaihtanut kotia ja tullut kuitenkin kiemuroiden kautta takaisin alkuperäiselle omistajalle. Ellan kanssa on treenattu tottista, jälkeä(ajaa keskittyneesti ja tarkasti)purujakin harvakseltaan, kumpikin osa-alue selkeä.Ella asuu laumassa koiren ja kissojen kanssa. Nyt on ilmennyt tappeluita siskon kanssa, kun emö kuoli ja lauma hakee uutta järjestystä. . Ei rähjää, tulee lasten kanssa loistavasti toimeen.
Ella on erittäin helposti käsiteltävä koira jonka vuoksi siihen ei tarvitse jatkuvasti käyttää kovia otteita. Hyäksyy vieraat nykyään kylläkin haukkuen, kuitenkaan sortumatta
mielistelyyn. Tarkka lapsista.

 

Pentujen sukutaulu
G- pentueen kuvat

 

...


Kaikki EG-pennut myydään terveystakuulla!