Pennut

 

 

Tältä löydät syntyneet ja astutetut pentueet

Pennun hintaan kuuluu koiran  lisäksi  kasvattajan maksama erittäin laaja Agria-koiravakuutus 7 viikosta vuodeksi eteenpäin

Pentupaketti, jossa ruokaa ensimmäisiksi viikoiksi, lelu, ruokakuppi, hihna, panta, pikkuherkkuja ja tietenkin kattava pennunhoito-opas. Lähtiessään uuteen kotiin pennut syövät kuivamuonaa, lihaa ja kaikkea normaalia kotiruokaa. 

Pennun hinta on 1.300€

Syntyneet pentueet

L-pentue syntynyt 4.6 ja luovutus 23.7

Pentujen sukutaululinkki

Pentujen kuvat ja nimet

isä EVERGREY’S BEN  

       B/B 0/0 LTV0

EMÄ EVERGREY’S DARJA

        C/C 0/0 LTV1

 

                                                                              Astutus:

Vapaasti ulkona, sielunsa kyllyydestä.

                                                                             Synnytys:

Ilo synnytti hyvin ja omatoimisesti. Ilo tiesi heti mitä tuli tehdä. Ilon maha oli erittäin suuri ja tiedettiin olevan tulossa iso pentue, annoin sille heti synnytyksen alettua lisäkalkkia. kaikkinensa synnytyts kesti yli 40 tuntia. Ilo lepäsi välillä 3 jopa 4 tuntia ja jatkoi sitten synnytystä 2 viimeistä kuollutta pentua teki tuloaan useamman tunnin.

Syntyi:    

Ilolla oli jättipentue mahassaan. Odotettiin 14 pentua ja olikin 18. Toisesta sarvesta tuli todennäköisesti kaikki pennut hengissä ja toisesta sarvesta syntyi vain yksi hengissä. Sekin kuoli seuraavana päivänä koska oli niin heikko. 9 jäi henkiin ja 9 menehtyi. Henkiin jääneet olivat kaikki hyvin elinvoimaisia. Toisen sarven  kuolemat aiheutti  aikaisemmin menehtynyt pentu, joka oli jo alkanut hajoamaan ja ilmeisesti irrotti muidenkin siinä sarvessa olleet istukat                                                                                                                                                                                                                                    Hoitaminen:

Ilo on hoitanut pentujaan ensiluokkaisesti. Parempaa emää ei isolle pentueelle voisi toivoa. Maitoakin tulee niin paljon, että siitä riittäisi vaikka toisellekin samankokoiselle pentueelle.

Terveysriskit: 

Isän isän puolelta on tullut jonkin verran kyynär ongelmia ja sillä on myös vanhemmalla iällä todettu pannus. Emän veljellä on ollut LTV3. Emän C lonkkia en näe ongelmaksi, koska osittain pidän niitä nuoruudessa olleen erittäin suuren liikalihavuuden aiheuttamina.

Luonne: 

Odotan pennuista erittäin toimivia harrastus ja työkoiria. Molemmilla vanhemmilla on erittäin suri työmoraali. Niitä ei tarvitse virpoa ja viritellä tekemään töitä. Emä on ehkä nykyajan harrastuskoiraksi hieman totinen puolustuspuolenkoira, vaikka siviilielämässä onkin nimensä mukainen iloinen vintiö, jolta ei huumorintaju koskaan lopu.

Vanhempien terveys:      

Molemmat koirat ovat perusterveitä koiria. Kumpikaan ei ole ollut koskaan kipeä. Maha kestää ruuan muutokset hyvin. Isä söi pentuna kaiken kuten emänsäkin. Oli se sitten pyyhe, pallo tai ruokaa.

Astutetut

M-pentue astutus 2.5 od synt 2.7 od luovutus 20.8    

Pentujen sukutaula                       

Pentujen kuvat ja nimet

ISÄ jESLEX ARAGORN

 

    A/A 0/0 LTV0 VA0 EE JMVA EEJV-16

 

EMÄ EVERGREY’S ZIOLA

  B/B 0/0 LTV0 VA0 SP0

 

N-pentue astutus 4.5 od.synnytys 4.7 od.luovutus 22.8

Pentujen sukutaulu

Pentujen kuvat ja nimet

ISÄ eVERGREY’S EROI

 

    B/B 0/0 lTV0 VA0 SP0, DM N/N terve, ei kanna diluutiota

EVERGREY’S YASMIINA

  A/A 0/0 LTV1, DM N/N terve

 

O-pentue astutettu 21.5, od synnytys 21.7, od luov 8.9

Pentujen sukutaulu

Pentujen kuvat ja nimet

ISÄ HAVEL VOM GRAUEN BANDIT

   A/B 0/0 LTV0 VA0 SP0 DM testi otettu, tulosta odotetaan                      

EMÄ EVERGREY’S NUPPU

  B/B 0/0 LTV0 SP0 DM testi hävinnyt postissa, otetaan uudelleen

Suunnitteilla syksylle

Pentujen sukutaulu

isä evergrey’s exor

  A/A 0/0 LTV0 VA0 SP0

EMÄ EVERGREY’S HANABELL

  B/B 0/1 LTV0

 

 

Pentujen sukutaulu

ISÄ WUNDERSTERN ELMEZZI

EMÄ EVERGREY’S ZIRANA