Pennut

 

 

Tältä löydät syntyneet ja astutetut pentueet

Pennun hintaan kuuluu koiran  lisäksi  kasvattajan maksama erittäin laaja Agria-koiravakuutus 7 viikosta vuodeksi eteenpäin

Pentupaketti, jossa ruokaa ensimmäisiksi viikoiksi, lelu, ruokakuppi, hihna, panta, pikkuherkkuja ja tietenkin kattava pennunhoito-opas. Lähtiessään uuteen kotiin pennut syövät kuivamuonaa, lihaa ja kaikkea normaalia kotiruokaa. 

Pennun hinta on 1.300€

Syntyneet pentueet

K-pentue syntynyt 17.3 ja luovutus 5.5

 

Pentueen sukutaulu

Pentueen nimet ja kuvat

ISÄ SISSINHEIMON HAKA

A/A 0/0 LTV0 VA0 SP0

JK3

EMÄ EVERGREY’S VEKSELI

     B/A 1/1 LTV0

 

                                                                              Astutus:

Vapaasti ulkona. Himputti kun piti metrin hangessa nurkan takana hommat hoitaa. Koska uroksella on jo ikää ja narttu oli ensikertalainen, niin meidän oli  sitten rämmittävä siellä lumihangessa korvia myödenmvarmistamassa, ettei vain urokselle satu mitään. Oli housut ja kengät täynnä lunta. Ja tietenkin sitten oltiin pitkään ja hartaasti kiinni. Heh heh

                                                                             Synnytys:

Easy synnytti hyvin ja omatoimisesti. Hieman suvustaan poiketen rouvalla ei ollut kiire mihinkään. Iloisesta päiväsynnytyksestä tulikin päivä, yö ja vielä kerran päiväsynnytys. Kaikki meni kuitenkin erittäin hyvin.

Syntyi:    

1 harmaa uros ja 1 mustaruskea uros sekä 5 harmaata narttua ja 2 mustaruskeaa narttu                                                                                                                                                                                                                                                   Hoitaminen:

Easy hoitaa pantuja erittäin hyvin ja keskittyneesti. Omistajan tullessa pentuja katsomaan, niin Easy siirtyy keittiöön kerjäämään ruokaa ja olettaa emännän hoitavan sillä aika pennut. Emännän lähdettyä Easy palaa takaisin pentulaatikkoon ja alkaa hoitamaan pentujaan taas.                                                                                                                        Terveysriskit: 

Emän isän puolelta on tullut jonkin verran kyynär ongelmia ja sillä on myös vanhemmalla iällä todettu pannus. Haka on valittu pentueeseen isäksi juuri emän puutteiden vuoksi ja toisinpäin. haka on erittäin hyvä luustoperiyttäjä, eikä tiedossani ole yhtään pannusta sairastavaa jälkeläistä. Hakalla on joitakin allergisia jälkeläisiä, joita taas ei Easyn sisaruksissa tai vanhemmilla ole.

Luonne: 

Odotan pennuista erittäin toimivia harrastus ja työkoiria- Molemmilla vanhemmilla on erittäin suri työmoraali. niitä ei tarvitse virpoa ja viritellä tekemään töitä

Vanhempien terveys:      

Molemmat koirat ovat perusterveitä koiria. Isällä jo ikää, mutta edelleen liikkuu kuin pennut. Ei ole ollut koskaan kipeä. Maha kestää ruuan muutokset hyvin.